Tandendoosje Goki

 2,79

Bewaar je melktandjes in deze mooie houden tandendoosjes met draaidop. Zo leuk als je je melktandjes bewaart en er later nog eens naar kan kijken. Deze doosjes zijn verkrijgbaar met verschillende afbeeldingen van dieren.

Verkrijgbaar in de uitvoeringen van een olifant, een vis, een hond en een eend.

 

Artikelnummer: DD2655 Categorieën: ,

Tandendoosje Goki
Bewaar je melktandjes in dit mooie houten tandendoosje met draaidop. Zo leuk als je je melktandjes bewaart en er later nog eens naar kan kijken. Deze doosjes zijn verkrijgbaar met verschillende afbeeldingen van dieren.

Verkrijgbaar in de uitvoeringen van een olifant, een vis, een hond en een eend.

 

Klik hier voor meer houten speelgoed van Goki.

 

Meer over Goki
Het houten speelgoed van Goki staat bekend om de kwaliteit en fijne afwerking. In het assortiment van Goki vind je speelgoed voor jong en oud.
Het speelgoed van Goki is gemaakt met zorg voor élk kind. Elk speelgoed heeft een functioneel design en is voorzien van mooie kleuren. Goki speelgoed draagt bij aan de motorische en tactische ontwikkeling van elk kind.
Het speelgoed draagt zorg voor mens en milieu. Goki maakt gebruik van diverse sociale instellingen, maakt gebruik van duurzame materialen en zorgt voor het aanplanten van nieuwe bossen.
Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.

Het unieke assortiment van Goki shop je eenvoudig en snel bij ons!