Tandendoosjes Viga

 2,49

Bewaar je melktandjes in deze mooie houden tandendoosjes. Zo leuk als je je melktandjes bewaart en er later nog eens naar kan kijken. Deze doosjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met verschillende afbeeldingen op de bovenkant. Selecteer de verschillende uitvoeringen voor een foto van het tandendoosje.

Artikelnummer: DD0990 Categorieën: ,

Tandendoosjes Viga
Bewaar je melktandjes in deze mooie houten tandendoosjes. Zo leuk als je je melktandjes bewaart en er later nog eens naar kan kijken. Deze doosjes zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren met verschillende afbeeldingen op de bovenkant. De tandendoosjes zijn natuurlijk ook leuk om cadeau te geven.

Klik op de verschillende uitvoeringen voor een foto van het tandendoosje. Verkrijgbaar in de volgende vrolijke uitvoeringen: Bloem, Kip, Krokodil, Lieveheersbeestje, Schildpad, Slak, Vliegtuig, Zebra en Zeester.

Bekijk ook het tandendoosje Goki en het tandendoosje kies I’m Toy.

Meer over Viga
Het houten speelgoed van Viga is niet alleen erg mooi en kleurrijk, het is daarnaast erg educatief en laat kinderen spelenderwijs leren! Het voordeel van houten speelgoed is dat het is gemaakt van natuurlijk materiaal en lekker lang meegaat. Viga Toys is producent van hoogwaardig houten speelgoed dat zich kenmerkt door de kwaliteit en het gebruik van veilige materialen. Het speelgoed van Viga Toys is natuurlijk, veilig, leerzaam en leuk! Het speelgoed van Viga is uitermate geschikt voor de kinderopvang, gastouderbedrijven en scholen. Met meer dan 20 jaar gespecialiseerde ervaring in houten speelgoed is Viga Toys een merk dat blijft verwonderen.

Het unieke assortiment van Viga shop je eenvoudig en snel bij ons!