Wiggly Worm pastel Small Foot

 3,79

Wiggly Worm pastel Small Foot
Door te draaien en te buigen traint deze schattige buigzame houten rups de fijne motoriek. Dit kleine speelgoeddier, met zijn flexibele delen, is vooral geliefd als een geweldig speeltje om vast te houden, een grijpspeeltje of een kalmerende activiteitsgenoot. 

Verkrijgbaar in de twee kleuruitvoeringen: groen/blauw en geel/oranje.

 

Artikelnummer: DD2451 Categorieën: ,

Wiggly Worm pastel Small Foot
Leuke houten wiggly worm in pastel kleuren. Door te draaien en te buigen traint deze schattige buigzame houten rups de fijne motoriek. Dit kleine speelgoeddier, met zijn flexibele delen, is vooral geliefd als een geweldig speeltje om vast te houden, een grijpspeeltje of een kalmerende activiteitsgenoot. 

Verkrijgbaar in de twee kleuruitvoeringen: groen/blauw en geel/oranje.

 

Klik hier voor meer baby.

 

Meer over Small foot
Geluk is van hout! Dit is de reden waarom Small Foot houten speelgoed kinderen zo blij maakt.
– Uitzonderlijk ontwerp, gemaakt in Duitsland
– Verantwoordelijkheid voor kwaliteit en veiligheid zodat kinderen onbezorgd kunnen spelen
– Liefde voor hout – omdat het een populaire ecologische winnaar is
– Speelplezier voor een eerlijke prijs – zodat iedereen kan genieten van Small Foot

Small Foot biedt een groot assortiment speelgoed, decoraties en geschenkproducten voor jong en oud. Gespecialiseerd in de invoer van speelgoed, bieden zij geïnspecteerde, hoogwaardige producten. Small Foot bevordert de ontwikkeling van motoriek en creativiteit terwijl kinderen veel speelplezier bieden. Van mooie houten treinen tot loopfietsjes, al meer dan 20 jaar is Small Foot bezig met het creëren van het leukste en duurzaamste speelgoed.
Small Foot mag dan misschien goedkoop zijn, maar dat betekent niet dat de kwaliteit laag is. Sterker nog, uw kind kan zoveel mogelijk met al het speelgoed gooien, maar kapot gaat het niet. Small Foot heeft als slogan ‘kinderen zijn de meest waardevolle mensen’ en dat heeft het bedrijf vertaald naar haar speelgoed. Tover die heerlijke lach op het gezicht van jouw kind met Small Foot.
Het met meerdere prijzen beloonde merk combineert hedendaags design met educatieve knowhow en richt zich, leeftijdsgewijs, op de speel- en leerbehoeften van kinderen.
Uw kind beleeft veel plezier met speelgoed dat spraakontwikkeling, concentratie en motoriek ondersteunt.
Small Foot, opgericht door Holger en Ingo Legler, is in vele landen bekend en geliefd om de kleurrijke producten van verantwoorde materialen. De broers Legler maken gebruik van 100% FSC-gecertificeerde plantages voor duurzame bosbouw en sparen op deze manier andere, beperktere hulpbronnen.

Het unieke assortiment van Small Foot shop je eenvoudig en snel bij ons!