Cliphanger clown Primi Passi

Oorspronkelijke prijs was: € 7,49.Huidige prijs is: € 3,70.

Leuke vrolijke houten cliphanger clown. Gedaan met knuffeltjes die op de grond gegooid worden en verloren raken onderweg. Deze vrolijke houten clown kan gemakkelijk en stevig bevestigd worden aan de buggy en bijvoorbeeld de maxi-cosi.

Uitverkocht

Artikelnummer: DD0424 Categorie:

Cliphanger clown Primi Passi
Leuke vrolijke houten cliphanger clown van Primi Passi. Gedaan met knuffeltjes die op de grond gegooid worden en daardoor verloren raken onderweg. Deze vrolijke houten cliphanger clown kan gemakkelijk en stevig bevestigd worden aan de buggy en
bijvoorbeeld de maxi-cosi door middel van de clip.

Bekijk ook de Cliptrapeze zeemeermin Heimess, de Kinderwagenspanner beren Heimess en het overige houten speelgoed in de categorie baby.

Meer over Primi Passi
Primi Passi heeft superleuk en kleurrijk speelgoed voor de allerkleinsten. Omdat dit merk een grote waarde hecht aan duurzaamheid maakt Primi Passi al haar speelgoed van hout. Door dit materiaalgebruik krijgt het speelgoed een natuurlijke en authentieke uitstraling. De felle kleuren stimuleren de zintuigen en de vormen ondersteunen je kindje in de ontwikkeling van zijn of haar motoriek.
Bij Primi Passi houden ze van duurzaam. Daarom maken ze al hun speelgoed van hout. Ook hebben producten van Primi Passi vaak een educatief tintje om dreumesen op weg te helpen bij de eerste stapjes in hun ontwikkeling.
Primi Passi heeft nauw contact met de fabrieken waar het speelgoed wordt gemaakt. Ze hechten veel waarde aan het voorkomen van kinderarbeid en aan fatsoenlijke werkomstandigheden voor de arbeiders. Daarom gaan de mensen van Primi Passi naar de fabrieken toe om er zeker van te zijn dat hun speelgoed op een eerlijke manier wordt geproduceerd.
Alle producten van Primi Passi voldoen aan de Europese eisen voor veilig speelgoed en op elke verpakking vind je een leeftijdsaanduiding.

Het unieke assortiment van Primi Passi shop je eenvoudig en snel bij ons!