Castagnetten Goki

 3,29

Klepperdeklep.. castagnetten blijven leuk om mee te spelen. Om bijvoorbeeld zelf een deuntje te maken of mee te klepperen op het ritme van je favoriete Spaanse muziek. Maak muziek met deze vrolijke houten castagnetten. Doe het elastiekje om je vinger en laat de twee delen tegen elkaar aan klapperen. Ook bevorderen de castagnetten de fijne motoriek en het ritmegevoel.

Verkrijgbaar in 4 dieren uitvoeringen.

 

Artikelnummer: DD2649 Categorie:

Castagnetten Goki
Klepperdeklep.. houten castagnetten blijven leuk om mee te spelen. Om bijvoorbeeld zelf een deuntje te maken of mee te klepperen op het ritme van je favoriete Spaanse muziek. Maak muziek met deze vrolijke houten castagnetten. Doe het elastiekje om je vinger en laat de twee delen tegen elkaar aan klapperen. Ook bevorderen de castagnetten de fijne motoriek en het ritmegevoel.

Verkrijgbaar in 4 dieren uitvoeringen.

Bekijk ook de Bloktrommel Goki en het andere speelgoed met muziek.

Meer over Goki
Het houten speelgoed van Goki staat bekend om de kwaliteit en fijne afwerking. In het assortiment van Goki vind je speelgoed voor jong en oud.
Het speelgoed van Goki is gemaakt met zorg voor élk kind. Elk speelgoed heeft een functioneel design en is voorzien van mooie kleuren. Goki speelgoed draagt bij aan de motorische en tactische ontwikkeling van elk kind.
Het speelgoed draagt zorg voor mens en milieu. Goki maakt gebruik van diverse sociale instellingen, maakt gebruik van duurzame materialen en zorgt voor het aanplanten van nieuwe bossen.
Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.

Het unieke assortiment van Goki shop je eenvoudig en snel bij ons!