Blokpuzzel boerderij Bigjigs

 12,99

Zestien houten puzzelblokjes creëren zes verschillende afbeeldingen. Draai elke kubus om en om en vind de stukjes die samen een afbeelding maken of leg ze door elkaar gewoon voor de lol. Elk stevig houten puzzelblokje is perfect om het met kleine handjes gemakkelijk op te tillen, vast te pakken, te onderzoeken en op de juiste plek te leggen. Helpt bij het ontwikkelen van behendigheid, puzzelvaardigheden en concentratie. Het handige houten dienblad kan worden gebruikt als puzzelbasis en zorgt voor een veilige opslag van alle puzzelstukjes.

Uitverkocht

Artikelnummer: DD0182 Categorie:

Blokpuzzel boerderij Bigjigs
Leuke blokpuzzel met zes verschillende afbeeldingen van dieren op de boerderij. Zestien houten puzzelblokjes creëren zes verschillende afbeeldingen. Draai elke kubus om en om en vind de stukjes die samen een afbeelding maken of leg ze door elkaar gewoon voor de lol. Elk stevig houten puzzelblokje is perfect om het met kleine handjes gemakkelijk op te tillen, vast te pakken, te onderzoeken en op de juiste plek te leggen. Helpt bij het ontwikkelen van behendigheid, puzzelvaardigheden en concentratie. Het handige houten dienblad kan worden gebruikt als puzzelbasis en zorgt voor een veilige opslag van alle puzzelstukjes.

Bekijk ook de Draaiblokken jungle Bigjigs, de Stapelpuzzel transport Bigjigs en de overige puzzels.

Meer over Bigjigs
De missie van Bigjigs Toys is het leveren van hoogwaardige, veilige en betaalbare producten die op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en een aanvulling vormen op de ontwikkeling van kinderen door middel van plezier, verkenning en leren. Ze hebben een grote verantwoordelijkheid voor het milieu en verantwoordelijke productie. De meeste producten zijn vervaardigd uit Rubberwood. Rubberwood is een bijproduct van het latexproductieproces. Het is een massief hardhout, perfect voor het produceren van hoogwaardig, slijtvast speelgoed.
Al het speelgoed in het assortiment is op veiligheid getest door een onafhankelijk laboratorium om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de normen die vereist zijn voor verkoop. Dit testproces omvat rigoureuze duurzaamheidstests, chemische en verfanalyses en aandacht voor richtlijnen die geschikt zijn voor de leeftijd.

Het unieke assortiment van Bigjigs shop je eenvoudig en snel bij ons!