Knoppuzzel vierkant Goki

 5,99

Bij deze houten legpuzzel kunnen kinderen het puzzelstukje oppakken door middel van de knop en het dan weer neerleggen in het goede uitgesneden gat. De knoppuzzel heeft een mooi groot formaat en is daardoor zeer geschikt voor kleine kinderen.

Verkrijgbaar in de uitvoeringen van zeedieren, boerderij, voertuigen en dieren Afrika.

Artikelnummer: DD2671 Categorie:

Knoppuzzel vierkant Goki
Bij deze houten knoppuzzel vierkant van Goki kunnen kinderen het puzzelstukje oppakken door middel van de knop en het dan weer neerleggen in het goede uitgesneden gat. De knoppuzzel heeft een mooi groot formaat en is daardoor zeer geschikt voor kleine kinderen.

Verkrijgbaar in de uitvoeringen van zeedieren, boerderij, voertuigen en dieren Afrika.

Bekijk ook de Knoppuzzel rechthoek Goki en de andere leuke puzzels.

Meer over Goki
Het houten speelgoed van Goki staat bekend om de kwaliteit en fijne afwerking. In het assortiment van Goki vind je speelgoed voor jong en oud.
Het speelgoed van Goki is gemaakt met zorg voor élk kind. Elk speelgoed heeft een functioneel design en is voorzien van mooie kleuren. Goki speelgoed draagt bij aan de motorische en tactische ontwikkeling van elk kind.
Het speelgoed draagt zorg voor mens en milieu. Goki maakt gebruik van diverse sociale instellingen, maakt gebruik van duurzame materialen en zorgt voor het aanplanten van nieuwe bossen.
Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.

Het unieke assortiment van Goki shop je eenvoudig en snel bij ons!