Puzzel kat Viga

 3,99

Deze houten puzzel kat bestaat uit 4 delen. Alle puzzeldelen zijn aan bovenzijde mooi afgerond en steken ruim boven de puzzelplaat uit zodat ze gemakkelijk uit de puzzel gepakt en teruggelegd kunnen worden. Een puzzel voor de allerkleinsten. Kan jij het hoofd en de staart op de juiste plek leggen.

Artikelnummer: DD0291 Categorie:

Puzzel kat Viga
Deze houten puzzel kat Viga bestaat uit 4 delen. Alle puzzeldelen zijn aan bovenzijde mooi afgerond en steken ruim boven de puzzelplaat uit zodat een kindje ze gemakkelijk uit de puzzel pakt en teruglegt. Een puzzel voor de allerkleinsten. Kan jij het hoofd en de staart op de juiste plek leggen.

Verkrijgbaar in roze en oranje/geel.

Klik hier voor meer puzzels.

Meer over Viga
Het houten speelgoed van Viga is niet alleen erg mooi en kleurrijk, het is daarnaast erg educatief en laat kinderen spelenderwijs leren! Het voordeel van houten speelgoed is dat het is gemaakt van natuurlijk materiaal en lekker lang meegaat. Viga Toys is producent van hoogwaardig houten speelgoed dat zich kenmerkt door de kwaliteit en het gebruik van veilige materialen. Het speelgoed van Viga Toys is natuurlijk, veilig, leerzaam en leuk! Dat geldt zeker ook voor deze pizza met beleg van Viga. Het speelgoed van Viga is uitermate geschikt voor de kinderopvang, gastouderbedrijven en scholen.
Het team van Viga Toys heeft één grote droom: Viga Toys een van de beste speelgoed leveranciers in de wereld maken. Het is dan ook geen wonder dat de veiligheid en kwaliteit van het speelgoed als topprioriteit wordt beschouwd. De gebruikte verf en inkt op het speelgoed is uiteraard niet giftig, en al het speelgoed voldoet aan EN71 en ASTM speelgoed veiligheidsnormen. Met meer dan 20 jaar gespecialiseerde ervaring in houten speelgoed is Viga Toys een merk dat blijft verwonderen.

Het unieke assortiment van Viga shop je eenvoudig en snel bij ons!