Vormenstoof Jouéco

 19,99

Zoek de juiste vorm in de deksel en aan alle zijkanten om de houten blokken in de vormenstoof te krijgen. Stimuleert bij kinderen het redeneringsvermogen, het kleur- en vormbesef en de hand-oogcoördinatie.

Uitverkocht

Artikelnummer: DD2578 Categorie:

Vormenstoof Jouéco
Zoek de juiste vorm om de houten blokken in deze vormenstoof van Jouéco te krijgen. Zoek de juiste vorm in de deksel en aan alle zijkanten om de houten blokken in de vormenstoof te krijgen. Stimuleert bij kinderen het redeneringsvermogen, het kleur- en vormbesef en de hand-oogcoördinatie.
Houten puzzels bestaan al zo lang als we ons maar kunnen herinneren. Kinderen kunnen zich er uren mee vermaken en bovendien is het ook nog eens hartstikke goed voor de motoriek, de cognitieve vaardigheden en het zelfvertrouwen van een kind.
Het grote voordeel van een puzzel van hout is dat het speelgoed duurzaam is. Eventuele broertjes of zusjes van het kind kunnen hier ook mee spelen zodra ze oud genoeg zijn. Een ander voordeel is dat een kind overal kan spelen met het speelgoed. Je kunt een puzzel dus gerust meenemen naar de camping, het strand of het park.

Bekijk ook de Vormenstoof boerderijdieren Goki en de andere leuke puzzels.

Meer over Jouéco
Jouéco maakt educatief houten speelgoed in vrolijke kleuren en van een hoogstaande kwaliteit. De collectie van Jouéco biedt houten speelgoed voor kinderen vanaf 6 maanden tot en met 3 jaar en ouder.
Elk ontwerp draagt bij aan de motorische en creatieve ontwikkeling en al het hout is afkomstig uit goed beheerde bossen. Daarom draagt het speelgoed van Jouéco het FSC-keurmerk.

Het unieke assortiment van Jouéco shop je eenvoudig en snel bij ons!