Balanceerspel Balancio Scratch

 13,99

Deze acrobatische houten diertjes tonen hun mooiste kunsten. Stapel en plaats de dierenvriendjes zoals aangegeven op de opdrachtkaarten. Er zijn 40 opdrachten in 2 verschillende niveaus die de moeilijkheid opbouwen. Met Balancio van Scratch wordt de fijne motoriek, concentratie en hand-oog coördinatie van kinderen gestimuleerd.

Uitverkocht

Artikelnummer: DD2709 Categorie:

Balanceerspel Balancio Scratch
Deze acrobatische houten diertjes tonen hun mooiste kunsten in dit balanceerspel. Stapel en plaats de dierenvriendjes zoals aangegeven op de opdrachtkaarten. Er zijn 40 opdrachten in 2 verschillende niveaus die de moeilijkheid opbouwen. Met Balancio van Scratch wordt de fijne motoriek, concentratie en hand-oog coördinatie van kinderen gestimuleerd.

Bekijk hier ook het Balanceerspel egel of 3 in 1 Vlinderspel Scratch en de andere leuke spelletjes.

Meer over Scratch
Scratch is een authentiek Belgisch, en dus Europees, merk. Oorspronkelijk kleinschalig gestart rond de eeuwwisseling, kwam Scratch in een stroomversnelling terecht in 2012. Over de jaren heen evolueerde Scratch tot een lifestyle merk, waarbij een verscheidenheid aan materialen ingezet worden zoals hout, karton, textiel, metaal en kunststoffen. Ieder product is aangepast aan de leeftijd van het kind met een focus op het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden. Dit kan gaan van werken aan de fijne motoriek, verbanden leggen, kleuren en vormen herkennen tot bouwen, tekenen, lopen en fietsen. Ieder kind speelt op zijn eigen creatieve manier, en Scratch neemt hen daarbij graag mee op avontuur! Op bijna alle producten pronkt het Scratch Play&Learn symbool.
Met de nadruk op innovatie, draagt Scratch haar stijl uit over heel de wereld. De internationalisering gaat aan een stevig tempo verder: intussen is Scratch aanwezig in meer dan 30 landen, verspreid over alle werelddelen.

Het unieke assortiment van Scratch shop je eenvoudig en snel bij ons!