Drukfiguren dieren Goki

 1,95

Deze grappige houten dierfiguren kun je laten bewegen door de knop aan de onderzijde in te drukken. Als je de veer indrukt veranderen de dieren van lichaamshouding. Een erg leuk speeltje om cadeau te geven.

Verkrijgbaar in de uitvoering giraffe, poes, hond en paard.

Artikelnummer: DD2674 Categorie:

Drukfiguren dieren Goki
Deze grappige houten drukfiguren kun je laten bewegen door de knop aan de onderzijde in te drukken. Als je de veer indrukt veranderen de dieren van lichaamshouding. Een erg leuk speeltje om cadeau te geven.

Verkrijgbaar in de uitvoering giraffe, poes, hond en paard.

Bekijk ook de Drukfiguren Afrika Goki en het overige houten speelgoed.

Meer over Goki
Het houten speelgoed van Goki staat bekend om de kwaliteit en fijne afwerking. In het assortiment van Goki vind je speelgoed voor jong en oud.
Het speelgoed van Goki is gemaakt met zorg voor élk kind. Elk speelgoed heeft een functioneel design en is voorzien van mooie kleuren. Goki speelgoed draagt bij aan de motorische en tactische ontwikkeling van elk kind.
Het speelgoed draagt zorg voor mens en milieu. Goki maakt gebruik van diverse sociale instellingen, maakt gebruik van duurzame materialen en zorgt voor het aanplanten van nieuwe bossen.
Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.

Het unieke assortiment van Goki shop je eenvoudig en snel bij ons!