Gekleurde tol Bigjigs

 1,49

Deze gekleurde houten tol is een ideale traktatie voor feestzakjes en hebben het perfecte formaat voor kleine handjes. Helpt bij het ontwikkelen van behendigheid en coördinatie. Gemaakt van hoogwaardige, verantwoorde materialen. Voldoet aan de huidige Europese veiligheidsnormen.
Verkrijgbaar in vier verschillende variaties.

Artikelnummer: DD2776 Categorie:

Gekleurde tol Bigjigs
Deze gekleurde houten tol is een ideale traktatie voor feestzakjes en hebben het perfecte formaat voor kleine handjes. Draai met de tol en je ziet prachtige kleuren. Helpt bij het ontwikkelen van behendigheid en coördinatie. Gemaakt van hoogwaardige, verantwoorde materialen. Voldoet aan de huidige Europese veiligheidsnormen.
Verkrijgbaar in vier verschillende variaties.

Bekijk ook de Tol bloesem Goki en de Tuimeldiertjes Goki.

Meer over Bigjigs
De missie van Bigjigs Toys is het leveren van hoogwaardige, veilige en betaalbare producten die op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en een aanvulling vormen op de ontwikkeling van kinderen door middel van plezier, verkenning en leren. Ze hebben een grote verantwoordelijkheid voor het milieu en verantwoordelijke productie. De meeste producten maakt Bigjigs uit Rubberwood. Rubberwood is een bijproduct van het latexproductieproces. Het is een massief hardhout, perfect voor het produceren van hoogwaardig, slijtvast speelgoed.

Al het speelgoed in het assortiment is op veiligheid getest door een onafhankelijk laboratorium om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de normen die vereist zijn om te worden verkocht.  Dit testproces omvat rigoureuze duurzaamheidstests, chemische en verfanalyses en aandacht voor richtlijnen die geschikt zijn voor de leeftijd.

Het unieke assortiment van Bigjigs shop je eenvoudig en snel bij ons!