Mini vergrootglas insecten Bigjigs

 2,49

Pak je mini-vergrootglas en ga de tuin in om een ​​kleine wereld te ontdekken, vergroot! Deze traditionele loepen hebben een stevige handgreep die gemakkelijk door kleine handjes kan worden vastgepakt en vastgehouden tijdens het verkennen. Onze stevige en robuuste loepen zijn handig educatief speelgoed en ideaal voor het jagen op minibeesten, het bestuderen van insecten en planten, het onderzoeken van kleine voorwerpen, het lezen van kleine tekst en zelfs voor het spelen van spionnen en detectives! Vergrootglazen zijn een geweldige manier om observatievaardigheden te ontwikkelen, jonge onderzoekers aan te moedigen op te staan ​​en te gaan spelen en beschrijvend taalgebruik te stimuleren. Ideaal voor gebruik in de klas of thuis, binnen of buiten! Gemaakt van hoogwaardige, verantwoorde materialen. Voldoet aan de huidige Europese veiligheidsnormen.

Verkrijgbaar in de kleuren oranje (bij), geel (slak), blauw (spin) en groen (lieveheersbeestje).

Artikelnummer: DD2558 Categorie:

Mini vergrootglas insecten Bigjigs
Pak je mini-vergrootglas en ga de tuin in om een ​​kleine wereld te ontdekken, vergroot! Deze traditionele loepen hebben een stevige handgreep die gemakkelijk door kleine handjes kan worden vastgepakt en vastgehouden tijdens het verkennen. Onze stevige en robuuste loepen zijn handig educatief speelgoed en ideaal voor het jagen op minibeesten, het bestuderen van insecten en planten, het onderzoeken van kleine voorwerpen, het lezen van kleine tekst en zelfs voor het spelen van spionnen en detectives! Vergrootglazen zijn een geweldige manier om observatievaardigheden te ontwikkelen, jonge onderzoekers aan te moedigen op te staan ​​en te gaan spelen en beschrijvend taalgebruik te stimuleren. Ideaal voor gebruik in de klas of thuis, binnen of buiten! Gemaakt van hoogwaardige, verantwoorde materialen. Voldoet aan de huidige Europese veiligheidsnormen.

Verkrijgbaar in de kleuren oranje (bij), geel (slak), blauw (spin) en groen (lieveheersbeestje).

Meer over Bigjigs
De missie van Bigjigs Toys is het leveren van hoogwaardige, veilige en betaalbare producten die op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en een aanvulling vormen op de ontwikkeling van kinderen door middel van plezier, verkenning en leren. Ze hebben een grote verantwoordelijkheid voor het milieu en verantwoordelijke productie. De meeste van producten zijn vervaardigd uit Rubberwood. Rubberwood is een bijproduct van het latexproductieproces. Het is een massief hardhout, perfect voor het produceren van hoogwaardig, slijtvast speelgoed.
Al het speelgoed in het assortiment is op veiligheid getest door een onafhankelijk laboratorium om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de vereiste normen. Dit testproces omvat rigoureuze duurzaamheidstests, chemische en verfanalyses en aandacht voor richtlijnen die geschikt zijn voor de leeftijd.

Het unieke assortiment van Bigjigs shop je eenvoudig en snel bij ons!