Springtouw dieren Bigjigs

 3,49

Deze felgekleurde springtouwen in dieren uitvoering zijn leuk om mee te spelen. Ze stimuleren actieve spelsessies en helpen je kind om fit en gezond te blijven. Voorzien van gemakkelijk vast te pakken houten handvatten met een kleurrijk karakter op elk en stevig, duurzaam touw. Helpt bij het ontwikkelen van behendigheid en coördinatie. Gemaakt van hoogwaardige, verantwoorde materialen. Verkrijgbaar in de uitvoering: muis, lieveheersbeestje, poes, kikker en beer.

Artikelnummer: DD2631 Categorieën: ,

Springtouw dieren Bigjigs
Leuk felgekleurd houten springtouw van het merk Bigjigs. Deze stimuleren actieve spelsessies en helpen je kind om fit en gezond te blijven. Voorzien van gemakkelijk vast te pakken houten handvatten met een kleurrijk karakter en stevig duurzaam touw. Helpt bij het ontwikkelen van behendigheid en daarnaast ook de coördinatie. Gemaakt van hoogwaardige, verantwoorde materialen. Verkrijgbaar in de uitvoering: muis, lieveheersbeestje, poes, kikker en beer.

Bekijk ook het Springtouw Goki en het andere leuke speelgoed dat goed is voor de motoriek.

Meer over Bigjigs
De missie van Bigjigs Toys is het leveren van hoogwaardige, veilige en betaalbare producten die op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en een aanvulling vormen op de ontwikkeling van kinderen door middel van plezier, verkenning en leren. Ze hebben daarom ook een grote verantwoordelijkheid voor het milieu en verantwoordelijke productie. De meeste van producten worden vervaardigd uit Rubberwood. Rubberwood is een bijproduct van het latexproductieproces. Het is een massief hardhout, perfect voor het produceren van hoogwaardig, slijtvast speelgoed.
Al het speelgoed in het assortiment is op veiligheid getest door een onafhankelijk laboratorium om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de normen die vereist zijn om te worden verkocht.  Dit testproces omvat rigoureuze duurzaamheidstests, chemische en verfanalyses en aandacht voor richtlijnen die geschikt zijn voor de leeftijd.

Het unieke assortiment van Bigjigs shop je eenvoudig en snel bij ons!