Uil puntenslijper Bigjigs

 1,49

Deze traditionele houten puntenslijpers hebben vier verschillende uil ontwerpen en zijn stevig en veilig voor kleine handjes. Ideaal voor gebruik thuis of in de klas. Een ideaal schoencadeautje of feesttraktatie. Gemaakt van hoogwaardige, verantwoorde materialen. Voldoet aan de huidige Europese veiligheidsnormen.

Verkrijgbaar in de kleuren roze, geel, paars en groen.

 

Artikelnummer: DD2559 Categorie:

Uil puntenslijper Bigjigs
Deze traditionele houten puntenslijpers hebben vier verschillende uil ontwerpen en zijn stevig en veilig voor kleine handjes. De puntenslijper is ideaal voor gebruik thuis of in de klas. Een ideaal schoencadeautje of feesttraktatie. Gemaakt van hoogwaardige, verantwoorde materialen. Voldoet aan de huidige Europese veiligheidsnormen.

Verkrijgbaar in de kleuren roze, geel, paars en groen.

Kijk hier voor potloden met gum in leuke boederijdieren uitvoering.

Meer over Bigjigs
De missie van Bigjigs Toys is het leveren van hoogwaardige, veilige en betaalbare producten die op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en een aanvulling vormen op de ontwikkeling van kinderen door middel van plezier, verkenning en leren. Ze hebben een grote verantwoordelijkheid voor het milieu en verantwoordelijke productie. De meeste van producten zijn vervaardigd uit Rubberwood. Rubberwood is een bijproduct van het latexproductieproces. Het is een massief hardhout, perfect voor het produceren van hoogwaardig, slijtvast speelgoed.
Al het speelgoed in het assortiment is op veiligheid getest door een onafhankelijk laboratorium om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de vereiste normen. Dit testproces omvat rigoureuze duurzaamheidstests, chemische en verfanalyses en aandacht voor richtlijnen die geschikt zijn voor de leeftijd.

Het unieke assortiment van Bigjigs shop je eenvoudig en snel bij ons!