Vouwpuzzel Goki

 3,29

Vrolijke houten vouwpuzzel in luxe uitvoering. Maak er ieder model mee zoals je zelf wilt door de elastieken verbinding. Iedere puzzel bestaat uit 14 delen plus een hoofd van de clown of krokodil. Door het draaien van de verschillende delen nemen de clown en de krokodil steeds weer een andere vorm aan. Voorzien van handige ophang lus.

Verkrijgbaar in twee uitvoeringen, een clown en een krokodil.

 

Artikelnummer: DD2652 Categorieën: ,

Vouwpuzzel Goki
Vrolijke houten vouwpuzzel Goki in luxe uitvoering. Maak er ieder model mee zoals je zelf wilt door de elastieken verbinding. Iedere puzzel bestaat uit 14 delen plus een hoofd van de clown of krokodil. Door het draaien van de verschillende delen nemen de clown en de krokodil steeds weer een andere vorm aan. Voorzien van handige ophang lus. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen, een clown en een krokodil.

Bekijk ook de Vouwpuzzel dieren Goki en de andere puzzels.

Meer over Goki
Het houten speelgoed van Goki staat bekend om de kwaliteit en fijne afwerking. In het assortiment van Goki vind je speelgoed voor jong en oud.
Het speelgoed van Goki is gemaakt met zorg voor élk kind. Elk speelgoed heeft een functioneel design en is voorzien van mooie kleuren. Goki speelgoed draagt bij aan de motorische en tactische ontwikkeling van elk kind en dat geldt zeker ook voor deze vouwpuzzel.
Het speelgoed draagt zorg voor mens en milieu. Goki maakt gebruik van diverse sociale instellingen, maakt gebruik van duurzame materialen en zorgt voor het aanplanten van nieuwe bossen.
Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.

Het unieke assortiment van Goki shop je eenvoudig en snel bij ons!