Wiggly worm Bigjigs

 3,79

Deze vrolijke, kleurrijke rups kan alle kanten op gebogen worden. Een sterke rubberen band houdt alle elementen bij elkaar. Ontwikkelt hand-oogcoördinatie. Gemaakt van hoogwaardige, verantwoorde materialen. Voldoet aan de huidige Europese veiligheidsnormen.

Verkrijgbaar in de kleuren blauw/groen en roze/rood

 

Artikelnummer: DD2361 Categorieën: ,

Wiggly worm Bigjigs
Deze vrolijke, kleurrijke houten wiggly worm kan alle kanten op gebogen worden. Een sterke rubberen band houdt alle elementen van de rups bij elkaar. Kinderen spreekt de kleur van de worm erg aan. Ontwikkelt hand- en oogcoördinatie. Gemaakt van hoogwaardige, verantwoorde materialen. Voldoet aan de huidige Europese veiligheidsnormen.

Verkrijgbaar in de kleuren blauw/groen en roze/rood

Bekijk ook de Wiggly Worm pastel Small Foot en het andere leuke houten speelgoed voor baby en peuter.

Meer over Bigjigs
De missie van Bigjigs Toys is het leveren van hoogwaardige, veilige en betaalbare producten die op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en een aanvulling vormen op de ontwikkeling van kinderen door middel van plezier, verkenning en leren. Ze hebben een grote verantwoordelijkheid voor het milieu en verantwoordelijke productie. De meeste van producten worden vervaardigd uit Rubberwood. Rubberwood is een bijproduct van het latexproductieproces. Het is een massief hardhout, perfect voor het produceren van hoogwaardig, slijtvast speelgoed.
Al het speelgoed in het assortiment is op veiligheid getest door een onafhankelijk laboratorium om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de normen die vereist zijn.  Dit testproces omvat rigoureuze duurzaamheidstests, chemische en verfanalyses en aandacht voor richtlijnen die geschikt zijn voor de leeftijd.

Het unieke assortiment van Bigjigs shop je eenvoudig en snel bij ons!